Tájékoztató

A honlap alapszolgáltatásai ingyenesek. A feladott ingatlan hirdetések tartalmáért nem vállalunk felelősséget, de fenntartjuk a jogot, hogy a jogszabályba, a Netikettbe vagy saját üzleti érdekeinkbe ütköző hirdetéseket indokolás nélkül töröljük. Tetszőleges számú hirdetést lehet feladni 1-1 képpel mindenfajta korlátozás, kötelező regisztráció vagy hírlevelek és egyéb akadékoskodás nélkül. Kérjük tehát, hogy véglegesítés előtt ellenőrizze hirdetését, vagy ha később vesz észre hibát, módosítsa azt. Ugyanazt az ingatlan hirdetést nem javasoljuk több példányban megjeleníteni, mert ez a látogatók ellenérzését válthatja ki, akárcsak a csupa nagybetűs hirdetés.

A "Feladás/kezelés" gombon új ingatlanhirdetést adhat fel, vagy törölheti, ill. módosíthatja saját hirdetését.

Ha több ingatlant hirdet, javasoljuk az "Ingatlanirodáknak" gomb használatát. Az ottani ingyenes regisztráció segítségével gyorsabban adhatja fel és kezelheti hirdetéseit.

Kiemelési lehetőségek
  1. Képgaléria csatolása 5 db. 480 pixel szélességben megjelenő képpel, valamint látogatásszámlálóval
  2. Heti automatikus frissítés: Az aktuális dátummal előre helyezés
  3. A hirdető saját honlapjára mutató link aktiválása
Böngészés:
  1. A Főoldal bal felén található ingatlan kategóriák közül válasszon ki egyet.
  2. A megjelenő oldalon szűkítheti a keresést egy keresőszó megadásával, és/vagy az ingatlan területi elhelyezkedése (kerület, város), ára vagy a hirdetés feladásának dátuma szerint. A budapesti lakások esetében a hasznos lakóterület és a szobaszám alapján is szűkítheti a keresést. Végül kiszűrheti azokat a hirdetéseket is, amelyeknek a telefonszámával csak egy hirdetés szerepel az adatbázisban (ez minden hirdetés fejlécében is szerepel a telefonszám után). Az utóbbi szűrő a kiemelt ajánlatokra nem vonatkozik.
Minden észrevételt és javaslatot köszönettel veszünk

Dr. Székely Lajos (webmester)

Vissza a fő oldalra: Ingatlan kategóriák